Naš Blog

Novosti o najnovijim modnim trendovima u fotografisanju venčanja

Fotografisanje i snimanje svadbe i ostalih svečanosti

Snimanje svadbi i ostalih svečanosti

Fotografisanje mladenaca, gostiju, čestitanja. Pod kompletnom rasvetom na Vašim omiljenim lokacijama. Snimanje sa više kamera u HD rezoluciji. Obrada i montaža video materijala sa uvodnim spotom najveselijih momenata

Fotografisanje i snimanje svadbe, krštenja, rođendana i ostalih Vama važnih događaja. Profesionalno fotografisanje svadbi, krštenja, rođendana i drugih proslava. U zavisnosti od događaja, pokrivamo: fotografisanje mladenaca (slavljenika), fotografisanje sa gostima, čestitanja i sve ostalo što poželite. Mladence fotografišemo pod kompletnom rasvetom na Vašoj odabranoj lokaciji ili lokaciji koju zajedno izaberemo. Izrada photobook-a i obrada fotografija prema Vašim zahtevima.

Detaljnije...

Fotografisanje i snimanje venčanja Novi Sad

Fotografisanje i snimanje venčanja Magic moments

Organizacija venčanja može biti stresna kada su mladenci u trci sa vremenom. Svadba se obično odvija po određenim protokolima i običajima i mladenci sami biraju koji će od tih običaja i protokola da uvrste u svoju ceremoniju.

Nakon pronalaženja restorana, organizacije matičara, rezervisanja omiljenog benda, sledi odabir fotografa za fotografisanje i snimanje venčanja. Profesionalni fotografi za venčanje uglavnom rade samo to - fotografišu. Ukoliko mladencima treba snimanje svadbe, uglavnom moraju angažovati i snimatelja posebno, pa su samim tim i troškovi snimanja i fotografije mnogo veći. Ekipu Magic moments studia Novi Sad, čine vrhunski umetnici i stručnjaci u oblasti fotografije i videografije koji već duži niz godina rade zajedno i pružaju najveći kvalitet u sferi fotografisanja i snimanja venčanja.

Detaljnije...

Najbolji fotografi i najlepše fotografije venčanja u Novom Sadu

Fotografije venčanja, lokacija: Novi Sad

Novi Sad kao lokacija za fotografije venčanja je izuzetno pogodan. Spoj urbanog i rustičnog ambijenta donosi određeni šarm, gde najbolji fotografi iskoriste svaku priliku da dočaraju ambijent.

U blizini Novog Sada, ali i u samom gradu postoji puno zelenih površina, pa mladenci često završe sa fotografom na otvorenom prostoru.

U blizini Novog Sada postoji dosta građevina koje fotografije venčanja čine zaista posebnim. Estetski savršena fotografija dobije na dubini i lepoti koju poseduje odabrana lokacija i to najbolji fotografi dobro znaju.

Detaljnije...

Najbolji fotograf za vencanja Novi Sad

Profesionalna svadbena fotografija je fotografija koja se vezuje isključivo za svadbenu ceremoniju. Svadbena fotografija obuhvata fotografije mladenaca pre same ceremonije venčanja, pokriva samo venčanje i događaje nakon venčanja. Komercijalizacija koju je dobila profesionalna svadbena fotografija dovela je do razvoja mnogih samostalnih i studijskih svadbenih fotografa. Najbolji fotograf za vencanja je uglavnom nezavisan ali često radi u sklopu većeg studija.

Mladenci često biraju u samom studiju koju ekipu žele ukoliko poznaju ili su videli dela fotografa koji je po njihovom ukusu najbolji fotograf za vencanja. Novi Sad je skoro mladenački centar kada je u pitanju kvalitet foto studija i profesionalni fotografi se zaista trude da daju svoj maksimum.

Detaljnije...

Dobro svetlo za kreativne slike sa svadbe i mini "photo session"

Kada nije potrebno raditi specijalne efekte na fotografiji?

Retko kada se desi da svetlo sarađuje sa fotografom kada je zakazan "photo session". Sunce zna da napravi problem, jer čak i iskusno oko može lako da pogreši i stavi blic na nezgodnu stranu. Fotografi nekada ne odustaju pa drže mladence u nezgodnoj pozi duže vreme dok ne dobiju pravu fotografiju, a ipak to nije cilj. Poenta je druženje i zabava a da ipak fotograf uspe od mladenaca da dobije umetnički dojam koji želi.

Dobro svetlo za kreativne slike sa svadbe i mini "photo session" su prava retkost, jer se može desiti da je i jako oblačno pa da same fotografije svadbe izgledaju tmurno i da se tek sa efektima postiže određena dubina koju fotograf traži za kreativne slike sa svadbe.

Detaljnije...

Savršeno venčanje i nezaboravne slike sa svadbe

Mladenci uglavnom znaju kakvu ceremoniju žele, medjutim, dešava se da zamišljeno savršeno venčanje nije tako lako izvesti, pogotovo sa ograničenim budžetom. Na Internetu se lako mogu pronaći upečatljive slike sa svadbe koje zaista oduzimaju dah i tema samog venčanja se sa malo truda može kreirati savršeno venčanje.
Što se tiče same fotografije venčanja, za fotografisanje je svakako najzahvalniji mini foto session koji se obavlja na zanimljivoj lokaciji koju mladenci izaberu sami ili uz pomoć fotografa. Medjutim, najveći izazov kada su u pitanju slike sa svadbe, za fotografa-umetnika predstavlja "hvatanje" spontanih momenata, pokreta i mikropokreta koje oslikavaju emociju kojoj se teži na fotografiji u toku same ceremonije.


Detaljnije...

Kreativne fotografije venčanja su postale nezaobilazan deo modernog venčanja

Tradicionalni i svečaniji delovi venčanog slavlja kao što su priprema mlade, odlazak po mladu, odlazak po kuma, priprema mladoženje i ostali povezani običaji u modernom načinu fotografisanja dobijaju status kreativne fotografije vencanja ukoliko su urađene na pravi način.
Novi Sad se može pohvaliti velikim brojem fotografa koji zaista rade na nivou svetskih umetnika u sferi fotografije vencanja. Kreativnost i maštovitost ne manjka kod vrhunskih foto studia u Novom Sadu koji se slobodno mogu meriti sa najvećim svetskim imenima. Neki su poznati u svetu mode, fotografisanju proizvoda, rada sa marketing agencijama, ali sve to im je samo poslužilo u radu na fotografijama sa vencanja koje su doveli skoro do savršenstva.


Detaljnije...

Pratite Nas

© Magic Moments Wedding Art Studio
SEO and marketing: Lider oglasi