Profesionalni fotografi za venčanja

Fotografisanje venčanja

Magic moments foto studio Novi Sad, u svom timu ima mlade i stručne umetnike koji su svoju ljubav prema fotografiji, ljudima i prirodi pretvorili u savremena remek dela. Svaki mini photo session koji se vidi kada se otvore galerije slika, kreiran je zalaganjem u kojem su učestvovali profesionalni fotografi, ali i sami mladenci. Kvalitetne fotografije svadbe dobiju posebnu magiju, koja je protkana kroz rad iskusnih fotografa i moderno, umetničko fotografisanje. Magic moments profesionalni fotografi se u toku svadbe i kroz mini photo session sprijatelje sa mladencima. Tome svedoče brojni lepi komentari koje nam mladenci često napišu na Magic moments sajtu i društvenim mrežama.

Tri vrhunska Magic moments umetnika i profesionalni fotografi koje izdvajamo:


Jovan Barajevac

“Bavim se fotografijom od svoje 14 godine. Sa 15 god sam prvi put radio fotografisanje venčanja sa jednim starijim kolegom od koga sam naučio kako izgledaju svadbe u Srbiji i na šta treba da pazi profesionalni fotograf za venčanja. Kada sam napunio 17 god; odvojio sam se od firme za koju sam tada radio profesionalno fotografisanje venčanja i počinjem raditi fotografisanje venčanja samostalno. Najveća strast mi je da otkrivam nove lokacije, zanimljiv prostor, estetski savršene kadrove. Volim da menjam objektiv, dok ne uhvatim pod odgovarajućim svetlom, punu lepotu osobe ili detalja koji fotografišem.”


Aleksandar Živaljević

“Fotografijom sam počeo da se bavim tako što sam fotografisao prirodu, nalazio sam neke čudne, ali uvrnuto lepe kadrove. Kada je u pitanju fotografisanje venčanja, najviše volim da “uhvatim” spontane momente i pokret. Proučavao sam pokret i fotografiju i najviše mi se svidja što to mogu da primenim i napravim kvalitetne slike sa venčanja. Mladenci često odaberu baš te spontane fotografije i njih najčešće slože u photo book među najlepše fotografije sa svadbe. Imam sreću da dobro radim ono što volim i ljudi to lako prepoznaju, kada radim fotografisanje venčanja , bilo da fotografije sa svadbe imaju kod sebe ili gledaju slike koje se nalaze u galeriji na sajtu Magic moments”


Nenad Karlić

“Fotografija me privukla nakon rada za Blic i par većih novinskih kuća u zemlji gde sam radio kao foto-reporter. Lagano sam iz ove sfere prešao u modnu fotografiju gde me zainteresovala sama estetika fotografije. Umetnička fotografija mi je takođe bliska i sa svojim radovima sam učestvovao na takmičenjima. Kod fotografisanja venčanja mi se najviše dopada sloboda u umetničkom izražavanju koja ipak ima određenu formu i zahtevanu lepotu unutar fotografije. Skladne kompozicije i harmonija unutar svadbene fotografije su estetski ciljevi kojima težim i koje lako postižem u svom radu”

Pratite Nas

© Magic Moments Wedding Art Studio
SEO and marketing: bee1st