Magic moments saradnici

Magic moments saradnici

Magic moments foto studio dugo godina sarađuje sa mnogim firmama za perfektnu organizaciju VENČANJA. U mogućnosti smo da Magic moments mladencima, ukoliko žele, ponudimo popuste kod svih naših saradnika. Ukoliko mladenci nisu sigurni gde da pronađu restoran, odela, cvetnu dekoraciju, specijalne efekte za svadbu, a već su se odlučili za Magic moments foto studio, uvek ih uputimo i ponudimo da, ukoliko žele, iskoriste sve popuste koje smo ostvarili sa našim saradnicima.


Šta mladenci dodatno dobijaju kada odaberu Magic moments foto studio?

  1. Kvalitet - ukoliko ste posetili Magic moments galeriju i videli slike sa venčanja, jasno vam je da obraćamo pažnju na kvalitet fotografije, čistoću kadra i umetnički dojam koji fotografisanje venčanja treba da ostavi. Radimo ovaj posao preko 15 godina i zaista, znamo šta radimo kada je fotografija u pitanju.
  2. Cena - u stanju smo da uradimo kvalitetne fotografije po povoljnoj ceni zbog konstantnog angažovanja u ovom polju i razgovora sa mladencima. Često se prilagođavamo i budžetu samih mladenaca i sa njima pravimo paket cena za kvalitetne fotografije koji svima odgovara, pritom ne odstupajući od naših standarda o kvalitetu svadbene fotografije.
  3. Besplatno - mini photo session i dan ( ili par dana) nakon venčanja. Ukoliko mladenci smatraju da na sam dan venčanja nisu dobili dovoljno fotografija ili žele da se fotografišu u prirodi, nudimo uslugu dodatnog fotografisanja i mini photo session na odabranoj lokaciji potpuno besplatno.
  4. Predlog lokacija za mini photo session- često mladenci ne znaju ili nisu sigurni gde bi voleli da se fotografišu. Ažurni smo po pitanju novih lokacija i često istražujemo najzanimljivija mesta koja su zgodna za objektiv, ali i na nov način prikazujemo već stare, uhodane lokacije za mini photo session koji najviše odgovara senzibilitetu mladenaca.

Zanimljivo je da se možemo pohvaliti, da je pre par godina, trend fotografisanja u dvorcu Dundjerski započeo upravo Jovan Barajevac.


Pogledajte naše Partnerske stranice:

Pratite Nas

© Magic Moments Wedding Art Studio
SEO and marketing: bee1st